Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, книги, широкоформатни принтери, плотери, 3-D принтери, антивирусен софтуер.

Контакти

Новини

За Ортес


Фирма ОРТЕС ООД e българска търговска фирма, основана през 2005 година в София с управител Валентин Русев. ОРТЕС продължава традициите на ВИПИМЕКС ООД – дългогодишен партньор на Минолта и Коника Минолта.
 

От 2006 година ОРТЕС ООД е оторизиран търговски и сервизен партньор на Konica Minolta.

ОРТЕС ООД работи в София и Южна България.
В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД - Konica Minolta Advanced Partner.

ОРТЕС ООД предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка, качествена и доказана офис техника: лазерни черно-бели и цветни принтери, цифрови черно-бели и цветни копирни системи, многофункционални устройства, на световния производител Konica Minolta.

Световен факт е традиционно високата технология на Konica Minolta в цветовете. С нея тя отговаря на високите изисквания на рекламния бизнес, печатници, университети, маркетингови отдели на корпоративния сектор на българската икономика и държавната администрация. 

 През 2008 година, ОРТЕС ООД  затвърждава завоюваните лидерски позиции в София и региона като предпочитан доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални системи от среден и висок клас.

Като сериозна компания, ОРТЕС е убедена, че най-точният показател за качеството на услугата е доверието на клиентите.
ОРТЕС е съсредоточила усилията и ресурсите си към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери.
В ОРТЕС работят висококвалифицирани млади и амбциозни служители, отдадени и вярващи на марковата техника, предлагана от компанията. Двама от сервизните инженери са серифицирани по световната система за обучение М+ от Konica Minolta.

С изградените в школата на ОРТЕС кадри, фирмата може да отговори на нуждите на своите клиенти с успешна продажба на предлаганите продукти и следпродажбената поддръжка.

Управител

В. Русев


 

Изтеглете PDF каталог

Каталог за канцеларски материали