Konica Minolta - гаранционен сервиз и търговия на цветни и черно-бели копирни машини, цветни мултифункционални устройства, цветни принтери, скенери, производствени системи за печат, книги, широкоформатни принтери, плотери, 3-D принтери, антивирусен софтуер.

Контакти

Новини

За Випимекс


“ВИПИМЕКС” ООД е официален търговски и сервизен PREMIUM партньор на Konica Minolta България.

 

От 25 години сме на българския пазар и сме една от най - големите фирми в продажбите и сервизното обслужване на цветни и черно-бели копирни машини, лазерни принтери, многофункционални устройства и производствени системи за дигитален печат.
Нашата дейност е насочена към бизнес потребителите, нуждаещи се от бързи, компетентни и качествени услуги в няколко направления.

  • Пълна грижа за печата на Вашите документи и оптимизацията му.
  • Продажба и поддръжка на софтуерни продукти за документооборота.
  • Решения за интелигентно видеонаблюдение MOBOTIX
  • Решения за производствен и индустриален печат.

 

ВИПИМЕКС ООД е създадена през 1996 г. Към настоящия момент фирмата има 6 собствени офиса в най-големите градове на Северна България – Плевен, Велико Търново, Габрово, Монтана и Русе и София с 33 човека, ангажирани с продажбите, услугите и сервиза. Предлаганата техника се поддържа от собствена сервизна база – Випимекс Сервиз. От 2021 г. в гр. Плевен е създаден и първият демонстрационен център за производствени и индустриални печатни решения с марката Konica Minolta.

Във ВИПИМЕКС Сервиз работят 12 висококвалифицирани специалисти в градовете Плевен, Велико Търново, Габрово, Русе, Монтана и София. ВИПИМЕКС предлага пълната гаранция на производителите за всички изделия, която е различна за отделните продукти, но минимално е една година. За копирните машини с марка Konica Minolta предлагаме и специален договор “Сервиз + Материали” с възможност за пълно гаранционно обслужване до 60 месеца. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, ВИПИМЕКС Сервиз разполага с три нива складови наличности от резервни части и консумативи. 

Изтеглете PDF каталог

Каталог за канцеларски материали