Защо Mobotix

Начало » Смарт Видеонаблюдения » Защо Mobotix

Децентрализирана концепция
Най-важната характеристика, която ни различава от конкурентите

Камерите MOBOTIX са напълно самостоятелни системи. Всички аналитики, като управление на записи, обработка на изображения, управление на събития и аларми, се обработват изцяло в камерата. Децентрализираната системна платформа MOBOTIX използва сравнително малко изчислителна мощност, дори и в мегапикселови резолюции, така че е далеч по-рентабилна и по-лесна за мащабиране в сравнение с традиционните централизирани системи. Също така системна платформа не изисква специални сървъри и софтуерни лицензи за съхранение на видео записа.

Випимекс и Konica Minolta предлагат решения, които ще променят начина, по който виждате сигурността, посредством висококачествената видео инфраструктура на камерите MOBOTIX. Създадена, за да ви осигури спокойствие и гарантираща ви 360° визия, термично разпознаване, автоматизация и аналитки, високо качество, ясни изображения, хемисферичен изглед, уведомяване по електронната поща и още много. MOBOTIX разработва решения, базирани на немския начин на инженерство и подход, известни с високо качество, иновативност и сигруност.
​Сътрудничеството на Konica Minolta и MOBOTIX обещава творчески нововъведения, които съчетават технологията на IP камери и системи за видео управление за децентрализирана обработка със системата за измерване на изображението на Konica Minolta.

Най-здравите и устойчивост на атмосферни влияния камери в индустрията!
  • Ниво на защита IP66 / IK06-IK10++ / температурен диапазон -40 to 60°C
  • Корпус, произведен от удароустойчива пластмаса, подсилена с фибростъкло, устойчива на ниски/високи температури, висока влажност или солена среда.
  • Камерите не съдържат, движещи се елементи.
  • Системата се предлага с професионална система за управление и видео анализ без допълнително лицензиране. Актуализациите на софтуера на камерите също е безплатен,  което трансформира всеки продукт на MOBOTIX в решение на бъдещето.