За нас

Начало » За нас

Добре дошли!

Бихме искали да Ви представим с няколко думи нашата фирма и областта, в която работим!  От 27 години сме на българския пазар и сме една от най – големите фирми в продажбите и сервизното обслужване на цветни и черно-бели копирни машини, продажба и поддръжка на софтуерни продукти за документооборота, решения за интелигентно видеонаблюдение MOBOTIX, решения за производствен и индустриален печат.


История

Компанията започва своята дейност на 22 юли 1996 година в град Плевен с управители Пламен Русев и Валентин Русев.

Към настоящия момент фирмата има 6 собствени офиса в най-големите градове на Северна България – Плевен, Велико Търново, Габрово, Монтана. Русе и София с 33 човека, ангажирани с продажбите, услугите и сервиза. Предлаганата техника с марката Konica Minolta се поддържа от собствена сервизна база – Випимекс Сервиз. От 2021 г. в гр. Плевен е създаден и първият демонстрационен център в Северна България за производствени и индустриални печатни решения с марката Konica Minolta.

Нашата дейност е насочена към бизнес потребителите, нуждаещи се от бързи, компетентни и качествени услуги в няколко направления.

  • Пълна грижа за печата на Вашите документи и оптимизацията му.
  • Продажба и поддръжка на софтуерни продукти за документооборота.
  • Решения за интелигентно видеонаблюдение MOBOTIX
  • Решения за производствен и индустриален печат.

Сертификати и Референции


Защо да ни се доверите

Във ВИПИМЕКС Сервиз работят 8 висококвалифицирани специалисти в градовете Плевен, В.Търново, Габрово, Русе, Монтана и София.
 
ВИПИМЕКС предлага пълната гаранция на производителите за всички изделия, която е различна за отделните продукти, но минимално е една година. За копирните машини с марка Konica Minolta предлагаме и специален договор “Сервиз + Материали” с възможност за пълно гаранционно обслужване до 60 месеца. За да осигури бързо и ефективно сервизно обслужване, ВИПИМЕКС Сервиз разполага с три нива складови наличности от резервни части и консумативи.