Safetica DLP

Safetica DLP задава права и ограничения и следи достъпа до всеки един документ в компанията. За да получите цялостна картина и доказателства за спазването на регулаторните изисквания са достатъчни няколко клика на мишката.

  • Разбирате какво реално се случва в компанията ви

Защитаваме спомените и работата Ви от криптовируси, парите ви от кражба при пазаруване и плащане онлайн и предотвратяваме излагането на децата ви на порнография, хазарт и друго неподходящо съдържание.

  • Давате достъп на служителите си само до това, до което трябва

Информацията е гръбнака на организацията ви – с каквото и да се занимава тя. Източването на чувствителни данни почти сигурно означава финансови загуби, увредена репутация или дори фалит (в 60% от случаите*). Различни роли трябва да достъпват различни ресурси. Ние ограничаваме достъпа само за оторизираните служители до вашите:

* по данни на National Cyber Security Alliance

  • Намалете загубата на работно време

Вижте какво реално правят служителите ви, докато работят. Safetica DLP ви дава ясна картина за това кой как използва времето си. Получавате детайлни репорти за това дали служителите ви използват програмите, които трябва или просто сърфират в интернет, чатят или си губят времето.

  • Спира (не)волни опити за източване на данни

Видео наблюдението и анализът на търговските площи предлагат различнипредимства.Преброяването на посетителите, анализирането на движението на посетителите в конкретни области на помещенията и разбирането на тези дейностите.

 

 
Направи запитване
Направи запитване


    Съгласен съм Vipimex.com да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

    Powered by