Периметрова охрана

Периметрова охрана

Надеждна защита на периметъра, на която можете да се доверите

Сигурни ли сте, че защитата на Вашия периметър отговаря на текущите нужди на бизнеса Ви? Използвате ли остарели методи за видеонаблюдение, изискващи допълнителна инфраструктура и отнемащи ценно време, пари и ресурси, без да предлагат оптимизирано, модерно решение?

Когато става дума за сигурността на компанията Ви, половинчатите мерки не са достатъчни. Ако използваната от Вас система за видеонаблюдение на периметъра е неточна, последиците могат да бъдат изключително тежки за много активи на компанията Ви, които могат да бъдат обект на кражба или незаконно проникване, вандализъм, пожар или други неприятни събития.

Ето защо никога не трябва да се задоволявате с второстепенно решение – в защита на интересите на компанията си се нуждаете от система, изградена от охранителни камери, бариери за достъп и сензори, която е специално проектирана за предпазване на труднодостъпните участъци на Вашата сграда или съоръжение и е интегрирана в по-широка и всеобхватна концепция за сигурност.

MOBOTIX предлага повече – тази надеждна и ефективна система за наблюдение на периметъра е интелигентно IP видеорешение, което е автономно и лесно за използване, и функционира надеждно при всякакви метеорологични условия. Системата успешно открива всяка потенциална заплаха, прави разграничение между влизащ с взлом крадец и случайно преминаващо животно през нощта и предлага идеално качество на изображението дори и след залез.

MOBOTIX предлага множество ползи за наблюдение на периметъра. Системите гарантират, че не съществува опасност от фалшиви аларми, дължащи се на неблагоприятни атмосферни условия, а здравата им конструкция е идеална за употреба на открито. Решението предоставя отчетливи, ясни изображения и се произвежда в Германия – за гарантирано високо качество и техническа надеждност.

Пoлзи:

  • Надеждна при всякакви метеорологични условия
  • Автоматично задействаща се аларма
  • Не се изисква допълнителна инфраструктура
  • Автономна система

 

 

Направи запитване
Направи запитване


    Съгласен съм Vipimex.com да използва личните ми данни за обработка на заявката спрямо общите условия и Политика за защита на личните данни.

    Powered by